Millainen on oikea ERP-järjestelmä teollisuus­yritykselle?

 

Yrityksen tehokkaan toiminnan takaamiseksi on tärkeää, että yrityksellä on käytössään prosesseja aidosti tukeva toiminnanohjausjärjestelmä. ERP-hanke ei ole enää pelkkä IT-vetoinen teknologian päivityshanke – se on liiketoiminnan kehityshanke, joka tähtää yksinkertaisimmillaan toiminnan tehostamiseen ja myynnin lisäämiseen.

Teollisuusyritysten suuret materiaalivirrat, tuotanto- ja suunnitteluprosessit ja niiden laajuus asettavat yrityksen ERP-järjestelmille usein muista toimialoista poikkeavia vaatimuksia. Huomioimalla nämä ominaispiirteet sekä yrityksenne omat liiketoimintatavoitteet uuden järjestelmän hankinnan arvioinnissa sekä yrityksellenne sopivan ratkaisun kartoittamisessa, olette jo askeleen lähempänä onnistunutta järjestelmähankintaa.

Valitse oikea ERP-järjestelmä teollisuusyritykselle -opas tarjoaa syvällisen katsauksen teollisuusalan asettamiin vaatimuksiin ERP-ratkaisuille ja kertoo, miten nämä kannattaa huomioida sopivan toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa ja kumppanin kartoittamisessa.

Käsittelemme oppaassa mm.:

  • Mitkä ovat teollisuus­yrityksille ominaiset tunnus­piirteet?
  • Miten teollisuuden tunnuspiirteet vaikuttavat ERP-järjestelmälle asetettaviin vaatimuksiin?
  • Mikä rooli ERP-ratkaisulla on teollisuusyrityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa?
  • Millainen ERP mahdollistaa teollisuusyrityksessä ratkaisuin joustavan käyttöönoton?  

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Oppaan lataaminen on maksutonta, eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

 


Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu Rekisteriselosteeseemme.